Obavijest o provođenju naknadnog roka e-upisa za rujan 2023/2024 pedagoške godine

Poštovani roditelji,

 

U periodu od  8. rujna 2023. do 15. rujna 2023. godine (do 12 sati kada se aplikacija automatski zatvara) provoditi će se e-Upisi u  Dječji vrtić Cvrčak Beli Manastir preko linka https://e-upisi.hr/.

Roditelji trebaju imati pristup sustavu e-Građani, na koji se mogu prijaviti korištenjem bilo koje od 27 različitih vjerodajnica (lista svih prihvaćenih vjerodajnica nalazi se na https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792).

 

Ukoliko Vaše dijete za naknadni upis prijavljujete u prostorijama dječjeg vrtića, to će biti moguće od 11. rujna (ponedjeljak) do 15. rujna (petak) u periodu od 8:00 do 12:00h.

 

Za sve upite vezane za naknadni upisni rok možete se obratiti i pedagoginji na e-mail adresu: pedagoginja@dvcbm.hr ili na broj telefona: 031/701 – 318.

 

Prije upisa Vas molimo da provjerite podatke koji su od značaja za
upis 
(ispravni podaci o djetetu i obitelji.)Kriteriji za upis djeteta bit će vidljivi u aplikaciji za upise.
Roditelji su dužni označiti koje kriterije zadovoljavaju te priložiti potrebnu dokumentaciju.

 

Roditelj u aplikaciji e-Upisi ne mora ispunjavati poglavlje „Inicijalni upitnik“, Inicijalni upitnik  koji trebate popuniti dostupan je na web stranici vrtića. Isti popunjavate i šaljete na mail adresu: pedagoginja@dvcbm.hr ili ga osobno dostavljate u Vrtić. Također roditelji koji nisu u mogućnosti preuzeti inicijalni upitnik s web stranice, mogu ga osobno preuzeti u Vrtiću.

 

U periodu od 11. do 15. rujna roditelji koji nemaju pristup sustavu e-Građani, svu potrebnu dokumentaciju donose u vrtić gdje potpisuju suglasnost da vrtić ima pravo elektronički obrađivati podatke njihova djeteta.

Potrebna dokumentacija:

 1. Preslika Izvoda iz matične knjige rođenih ili Rodni list (bez obzira na datum izdavanja isprave)
 1. Preslika osobnih iskaznica roditelja
 2. Izjava o članovima zajedničkog kućanstva (dostupna u vrtiću, može se ispuniti i tek prilikom potpisivanja ugovora, za roditelje koji samostalno online prijavljuju dijete)
 3. Dokaza o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti pri upisu i utvrđivanju visine roditeljskog udjela u cijeni programa :
  -preslika Rješenja da je roditelj djeteta invalid domovinskog rata s utvrđenim invaliditetom od 40-100%
  -preslika Rješenja Centra za socijalnu skrb o smještaju djeteta u udomiteljskoj obitelji
  -preslika Izvoda iz matične knjige rođenih ili Rodnog lista za djecu koja su istovremeno upisana u vrtić
  -dokaz o samohranosti roditelja ( smrtni list za preminulog roditelja, Rješenje Centra za socijalnu skrb o privremenom uzdržavanju djeteta – kada je roditelj lišen poslovne sposobnosti, kada mu je oduzeto pravo na roditeljsku skrb, kada je na dugotrajnom liječenju, ili na dugotrajnom uzdržavanju kazne )
  -preslika medicinske dokumentacije djeteta koja potvrđuje teškoće u razvoju djeteta (Rješenje prvostupanjskog tijela vještačenja)
 4. Presliku knjižice procijepljenosti
 5. Potvrda poslodavca o radnom statusu roditelja
 6. Popunjen inicijalni upitnik

Preuzmi:

 • Odluka o usvajanju naknadnog upisnog roka djece /pdf/
 • Inicijalni upitnik /pdf/