Obavijest – lista primljene djece na redovnom upisnom roku

Temeljem Pravilnika o upisu i ispisu i mjerilima upisa u Dječji vrtić Cvrčak Beli Manastir, te Pravilnika o izmjenama Pravilnika o upisu i ispisu i mjerilima upisa u Dječji vrtić Cvrčak Beli Manastir izrađena je LISTA PRIMLJENE DJECE (svoje dijete na Listi možete pronaći prema inicijalima i datumu rođenja) koja se nalazi u privitku. U privitku se također nalazi INICIJALNI UPITNIK, koji su dužni ispuniti svi roditelji čije je dijete na ovom upisnom roku primljeno u Dječji vrtić Cvrčak Beli Manastir.

Inicijalni razgovor sastavni je dio upisnog postupka, prije dolaska na inicijalni razgovor roditelj je dužan dostaviti popunjeni inicijalni upitnik. Popunjeni inicijalni upitnik roditelj vrtiću dostavlja najkasnije do 14. lipnja 2023. godine. Popunjeni inicijalni upitnik roditelj dostavlja osobno u dječji vrtić ili na e – mail adresu: pedagog.dvcbm@gmail.com (može i fotografija popunjenog upitnika). Roditelji koji nemaju mogućnost isprintati upitnik, mogu ga preuzeti osobno u Vrtiću. Nakon što se dostavi popunjeni inicijalni upitnik, roditelj će dobiti obavijest o terminu inicijalnog razgovora. Inicijalni razgovor neće biti obavljen bez dostavljenog popunjenog inicijalnog upitnika.

            Inicijalni razgovori održavati će se od 19. do 30. lipnja 2023. godine. Tek nakon obavljenog inicijalnog razgovora roditelj potpisuje ugovor s ravnateljicom Dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir (o terminu potpisivanja bit ćete obaviješteni).

 

Preuzimanja

  • Lista primljene djece /pdf/
  • Inicijalni upitnik /pdf/