Izbor predstavnika roditelja za člana Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir

Pozivaju se zainteresirani roditelji da se uključe u izbor za člana Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir koji će ih zastupati u narednom mandatu od četiri godine.

Zbog ograničenog broja osoba koje se okupljaju na istom mjestu, izbor roditelja obaviti će se putem glasačkih listića, umjesto na roditeljskom sastanku.

Postupak izbora je slijedeći:

  • roditelji koji žele sudjelovati u postupku izbora prijavljuju se na mail adresu vrtića: vrtic.cvrcak@gmail.com dana 6. studenog 2020. godine od 7 do 13 sati.
  • prijavljeni roditelj može predlagati jednog kandidata na izbornom listiću, u prostoru uprave vrtića 9. studenog 2020. godine od 7 do 15 sati.
  • prijavljeni roditelji glasaju za predložene kandidate na izbornom listiću u prostoru uprave vrtića 10. studenog 2020. godine od 7 do 15 sati

Za člana Upravnog vijeća izabran je onaj kandidat koji je dobio najveći broj glasova prijavljenih roditelja.

Roditelji koji su sudjelovali u postupku izbora biti će obaviješteni o rezultatima izbora 11. studenog 2020. godine putem mail adrese s koje su prijavili svoje sudjelovanje u postupku izbora člana Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir iz reda roditelja.