Zlatno – srebrni olimpijci dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir

9. svibnja 2024. godine predškolci iz našeg vrtića sudjelovali su na 20. Olimpijskom festivalu  dječjih vrtića Osječko – baranjske županije. Grad Belišće je bio domaćin ovoga natjecanja. Natjecalo se ukupno 10 vrtića sa po jednom ekipom. Djeca su se natjecala u 4 atletske discipline i u malom nogometu. Sukladno propozicijama natjecanja naš je vrtić predstavljalo 40 djece predškolske dobi, 20 djevojčica i 20 dječaka.

Iznimna motiviranost, upornost i trud djece, angažiranost njihovih odgojiteljica i stručna pomoć gospodina Vladimira Bukala prilikom treniranja doveli su Dječji vrtić Cvrčak Beli Manastir na 4. mjesto u ukupnom poretku ekipa s osvojene tri zlatne i jednom srebrnom medaljom.

Iz ovog su  iskustva svi  naši natjecatelji izašli kao pobjednici jer su imali priliku spoznati istinske vrijednosti sporta i olimpijskih ideala poput poštivanja pravila igra, poštivanje drugih natjecatelja, timski rad, samopoštovanje i naravno jer su imali mogućnost doživjeti  radost koja proizlazi iz rezultata postignutog vlastitim naporima.

Čestitke svim olimpijcima  iz ekipe Dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir!