Zlatno – srebrni olimpijci dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir

9. svibnja 2024. godine predškolci iz našeg vrtića sudjelovali su na 20. Olimpijskom festivalu  dječjih vrtića Osječko – baranjske županije. Grad Belišće je bio domaćin ovoga natjecanja. Natjecalo se ukupno 10 vrtića sa po jednom ekipom. Djeca su se natjecala u 4 atletske discipline i u malom nogometu. Sukladno propozicijama natjecanja naš je vrtić predstavljalo 40 djece predškolske dobi, 20 djevojčica i 20 dječaka.

Iznimna motiviranost, upornost i trud djece, angažiranost njihovih odgojiteljica i stručna pomoć gospodina Vladimira Bukala prilikom treniranja doveli su Dječji vrtić Cvrčak Beli Manastir na 4. mjesto u ukupnom poretku ekipa s osvojene tri zlatne i jednom srebrnom medaljom.

Iz ovog su  iskustva svi  naši natjecatelji izašli kao pobjednici jer su imali priliku spoznati istinske vrijednosti sporta i olimpijskih ideala poput poštivanja pravila igra, poštivanje drugih natjecatelja, timski rad, samopoštovanje i naravno jer su imali mogućnost doživjeti  radost koja proizlazi iz rezultata postignutog vlastitim naporima.

Čestitke svim olimpijcima  iz ekipe Dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir!

 

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.